Website laten bouwen Tilburg

Bij een website laten bouwen (Tilburg) gaat het om meer dan alleen het laten ontwikkelen van een mooie website. Een website moet bijdragen aan het succes van een onderneming. De website is vaak het eerste contact wat een potentiële klant heeft met het bedrijf waar hij wellicht mee gaat werken. Kortom: het belangrijkste verkoopinstrument!

Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start met maximaal 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Een webshop is pas geslaagd als hij omzet genereert

Een webshop gaat online om producten te verkopen. Dat moet de insteek zijn en van daaruit ontwikkelen wij het concept. En dat houdt niet op als de webshop klaar is en online staat, dan begint het pas en starten we het marketing traject. Zodat de webshop gevonden wordt. De aanwezigheid op pagina 1 van Google is belangrijk. We richten alles op dat maximale resultaat. Zo maken wij van jouw webshop een echte klantenmagneet.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Neem contact op

 

 

Een greep uit onze websites en webshops

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

Solid Results: professionele internet dienstverlening

Maatwerk websites worden steeds populairder omdat niet iedereen met dezelfde lay-out online wil. Iedere website die wij ontwikkelen, ziet er anders uit en past bij de authenticiteit van het bedrijf. Je wilt herkenbaar zijn in de markt en dus ook online. Daar zorgen we voor.

Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar maatwerk websites en web applicaties. Grote portalen, ticketing systemen, koppelingen met externe systemen in PHP, PERL en Javascript.

Maar we bouwen ook websites in de veelgebruikte open source systemen zoals Wordpress en Joomla. Het grote voordeel van een Wordpress website is dat het relatief goedkoop te realiseren is en een goed alternatief voor maatwerk. 

Onze websites zijn SEO-technisch goed gebouwd en kunnen (offerte na de bouw) door ons ook -per pagina- SEO ingericht worden. 

Neem contact op

 

Responsive webdesign

Wij houden ons professioneel bezig met webdesign, internet marketing en zoekmachineoptimalisatie. En zelfs voor ons is het flink bijbenen om alle nieuwe technieken (die Google wenst) toe te passen. Responsive webdesign is nu een must. Google wil dat je een gebruiksvriendelijke website online zet die voor elke bezoeker op elk scherm goed te gebruiken is. Kortweg: een website die zich visueel aanpast aan het apparaat waarop het wordt getoond.