Webdesign Waalwijk

De mogelijkheden van webdesign Waalwijk: 
Onze websites worden ontwikkeld op basis van open platforms waaronder Wordpress, Joomla, Drupal en meer. En hoewel we je graag blijvend willen begeleiden met onze webdesign diensten; je zit op geen enkele wijze aan ons vast. Geen commercieel Content Management Systeem (CMS) wat door geen enkele andere partij te beheren is. Alleen een website met bezoekers heeft waarde. Een goede website met meer bezoekers geeft meer resultaat. Ook in dat opzicht zijn wij uw partij. 

Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Laat uw webshop maken door Solid Results

Wij zijn klein maar professioneel. Toch is ons team groot genoeg om uit te blinken, maar klein genoeg om snel en flexibel te zijn. Gestandaardiseerd maatwerk. Open source systems. De juiste mix van maatwerk in ontwerp en standaardisatie in (technische) oplossingen is waar wij in het ontwikkelen van webshops voor staan. We staan nooit stil. Omdat ons vakgebied nooit stil staat, maar vooral ook omdat we met passie werken. En: het kan altijd beter.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet. Indien gewenst tot en met Smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results en webdesign Waalwijk:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

De juiste tools

Wij gebruiken de juiste tools om in deze oriënterende gesprekken juist dát naar boven te halen wat we nodig hebben om voor jullie een fantastische site te ontwikkelen. Gewoon omdat we heel veel ervaring hebben met websiteproducties. En omdat we alles weten van marktcommunicatie, dus ook van online communicatie. En omdat wij gebaat zijn bij jullie resultaten; dan blijven we ook in de toekomst partners!

Het brainstormen leidt tot een vastomlijnd idee. In dat stadium komen we met digitale voorstellen zodat je al heel snel een reëel idee krijgt hoe het gaat worden. Want het ontwerp dat wij dan presenteren, sluit perfect aan bij je bedrijf. 

De fase concept ontwikkeling ligt achter ons, is door beide partijen bestudeerd en goedgekeurd en leidt ons naar de volgende fases: realisatie en optimalisatie. Solid Results: realisatie en optimalisatie van webdesign in de omgeving van Waalwijk.

Neem contact op

 

Resultaatgericht webdesign Waalwijk

 In deze fase is het doel om een gebruiksvriendelijke en in de zoekmachine vindbare website te ontwikkelen. In de meeste gevallen bouwen wij onze sites in de zogenaamde ‘open source’ systemen zoals Joomla, Word press, Dotnetnuke, Magento en ander open source soft ware systemen. Het CMS wat Joomla koppelt aan de website voldoet aan de nieuwste technieken en is ook toegespitst op SEO (zoekmachine optimalisatie).

 

logos open source

 

Natuurlijk maken wij gebruik van meerdere webdesign codetalen; PHP, ASP, HTML en CSS. Deze codes garanderen dat de website er niet alleen grafische sterk uitzien, maar vooral ook goed werkt en goed te beheren is. Maar we bouwen ook geavanceerd maatwerk (php) voor onze klanten en in de meeste gevallen koppelen we het gewenste maatwerk aan de moeder-site die met open source software is gebouwd (want ook Joomla is gebouwd in php).

Bekijk onze portfolio