Webdesign Tilburg

De mogelijkheden van webdesign Tilburg: 
De ontwikkeling van een website duurt bij ons gemiddeld drie weken. Ons eerste werk is om samen met de klant de wensen en doelstellingen te inventariseren. Belangrijk is dat de huistijl wordt doorgetrokken naar de website; wij zorgen ervoor dat je ‘herkenbaar’ bent.  Vanaf het eerste moment kan de klant de ontwikkeling van de website live volgen op een test-url. Pas nadat je 100 % tevreden bent, gaat de website live.

Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Ontdek hoe webshops een groot success kunnen zijn

Ben je op zoek naar een uniek ontwerp helemaal gericht op jouw bedrijf en de aangeboden producten? Kies dan voor het ontwikkelen van een professionele webshop. Het passende design, inclusief CMS, wordt helemaal afgestemd op jouw organisatie: de huisstijl, het logo, de foto’s en de teksten. De doelgroep nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop.  De webshops zijn vanzelfsprekend responsive en passen zich automatisch aan naar de grootte van het beeldscherm tot en met I-phone. 

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet. Indien gewenst tot en met Smartphone.

Resultaatgericht webdesign Tilburg

Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

Inzicht in bezoekersgedrag

Wij werken nauw samen met een externe partij die het mogelijk maakt om via overzichtelijke rapporten het gedrag van een bezoeker te bekijken. Dat gaat een stap verder dan de statistieken van Google Analytics. Daarmee kun je steeds weer de website bijsturen en reageren op dat wat de doelgroep specifiek wenst (n a v gedragsanalyse), waardoor het succes van je bedrijf alleen maar groter wordt.

Het content management systeem achter de site
Een site moet regelmatig ge-update worden, van nieuwe content (inhoud) worden voorzien, andere afbeeldingen geplaatst worden, het laatste nieuws , en dat alles kun je zelf doen met een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem).

Solid Results ontwikkelt alleen maar websites met een CMS, dit maakt de vindbaarheid van de website vele malen groter. Met het CMS kunt u, overal ter wereld, uw website beheren, aanpassen, of heel gemakkelijk de statistieken van uw website bekijken.

Wilt u hier een gesprek over?

 

Een goede website:

Zoekmachine optimalisatie is geheid één van de belangrijkste factoren voor een commerciële website. Een goed geoptimaliseerde website wordt hoger weer gegeven in de lijsten van de zoekresultaten. 

Het optimaliseren bestaat uit een aantal factoren:

  • Technische optimalisatie
  • Off-site optimalisatie
  • On-site optimalisatie
a) De technische optimalisatie gebeurt al tijdens de bouw van de website, dit is een doorgaand proces omdat een site een dynamisch geheel is en constant verandert.
b) Off-site optimalisatie gaat over de kwalitatieve links die uw website heeft met andere sites. Wij begeleiden, adviseren en sturen onze klanten hierin. 
c) On-site optimalisatie heeft alles met de wensen van Google te maken. Wat wij willen is dat Google onze site goed ‘leest’, waardoor Google de site hoger in de zoeklijst plaatst. (SEO)