Webdesign Oosterhout

De mogelijkheden van webdesign Oosterhout: 
Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Een goede website betekent meerwaarde

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet. Indien gewenst tot en met Smartphone.

Resultaatgericht webdesign Oosterhout:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

Webdesign moet communiceren

De uitstraling van een website. Dan gaat het niet alleen over smaak, het gaat vooral over identiteit. Past de website bij het bedrijf en het product of de dienst die zij voeren? En dat is de reden waarom wij meer willen dan alleen 'mooie' websites ontwikkelen. Webdesign moet een gelaagdheid bevatten en voor het bedrijf 'werken'. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij wensen vertalen naar doeltreffend eindproducten die de beoogde doelgroep op unieke wijze weet te 'raken'. Of het nu om een website, huisstijl of een print productie gaat; wij zijn altijd samen met de klant op zoek naar die ene unieke formule die het verschil maakt binnen de gestelde grenzen.

De meeste klanten zien en bekijken eerst de website voordat zij overgaan tot de aanschaf van een product of het afnemen van een dienst. > Past uw online presentatie bij uw bedrijf? > Is het tijd voor professionalisering? Wij denken met mee en komen met oplossingen die werken en resultaat opbrengen.

Neem contact op

 

Resultaatgericht webdesign Oosterhout

Wij starten met luisteren en onderzoeken. Luisteren naar wensen. En het onderzoeken van de markt waarin onze kalnten zich begeven. Met een doelgerichte dosis nieuwsgierigheid werken wij met passie en vanuit gedegen vakkennis. Wat betekent dit? Professionals die zich inleven in je doelgroep. Die jouw missie en visie als uitgangspunt nemen. Met het vermogen om webdesign te creëren waarmee u zich onderscheidt.

Samen bestuderen we de doelgroep en wat deze ‘wil’ vinden op je website. Wij adviseren en denken met je mee gedurende het gehele proces. Jij kent het bedrijf het beste, wij weten waar jouw klant naar op zoek is. Internet is een snel medium en wij houden niet van vertraging. Je bent op zoek naar een professioneel bureau wat met z'n tijd meegaat en meedenkt in full-service oplossingen. Wij kunnen u op uiteenlopende vlakken verrassend goed van dienst zijn.

Bekijk ons portfolio