Webdesign Nijmegen

De mogelijkheden van webdesign Nijmegen:
Google is heel duidelijk in wat ze van websites verwachten. In de eerste plaats dat zij in dienst van de gebruikers staan. Daarnaast moet de inhoud van hoge kwaliteit zijn. Content is hot. De technologie snel en veilig. Google kan zo de inhoud van de site hoog indexeren. Dus in het algemeen: doe je niet anders voor te doen dan je bent want: Google is niet te foppen.

Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start met 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Een goede webwinkel verkoopt zichzelf

Heel veel webshops hebben zoveel producten dat je door de bomen (de navigatie) het bos (de categorieën) niet meer ziet. Wij adviseren het vereenvoudigen van navigatiemenu’s, het aanbieden van gerichte zoekmogelijkheden en een sitemap. Dit zijn noodzakelijke functies, die het vinden vergemakkelijken. Een succesvolle webshop brengt de klant binnen enkele seconden bij wat hij zoekt.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet. Indien gewenst tot en met Smartphone.

Resultaatgericht webdesign Nijmegen: 
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

Een website voor elk screen

We onderscheiden websites die gebruikt worden door consumenten en websites die voor het bedrijfsleven worden ingezet. Websites gericht op de consument: volgens recent onderzoek van het CBS gaan zes op de tien consumenten tegenwoordig mobiel online. De iPhone, Android en iPad zijn enorm populair en het gebruik van de desktop PC en laptop neemt af. Als uw website niet is aangepast voor de toenemende groep mobiele bezoekers loopt u omzet en potentiële klanten mis. Daarom bouwen wij onze websites full responsive.

Websites gericht op het bedrijfsleven: hier zien we dat tijdens werktijden toch de PC het meest wordt gebruikt. Maar ook deze websites bouwen wij geheel responsive voor het gebruiksgemak wanneer men in de auto een adres zoekt, een telefoonnummer of andere informatie.

De door ons gebouwde websites hebben daarmee op elk apparaat een perfecte opmaak met teksten die goed leesbaar zijn.

Neem contact op

 

Waarom een open source website?

WordPress is het meest gebruikte ‘open source’ content management systeem (CMS) op de markt. Maar wij bouwen daarnaast ook in andere open source systemen. Met WordPress als favoriet. De website heeft hierdoor een eenvoudig te beheren website aan de achterkant, en tevens een goed vindbare website (SEO-technisch) aan de voorkant.

Functionaliteiten en mogelijkheden webdesign Nijmegen

De sites beschikken standaard over tal van functionaliteiten en mogelijkheden. Zoals het kunnen wijzigen van de teksten, het toevoegen van afbeeldingen of filmpjes, het aanmaken van contactformulieren, (landings)pagina’s en menu items alsook koppelingen met de verschillende social media kanalen. Deze standaard functionaliteiten kunnen uiteraard worden uitgebreid met op-maat programmeerwerk en een uniek design, zodat de website altijd helemaal voldoet aan de wensen van onze klant en een unieke uitstraling heeft.

Bekijk ons portfolio