Webdesign Eindhoven

De mogelijkheden van webdesign Eindhoven: 
Solid Results ontwikkelt professionele websites voor organisaties die zichzelf serieus nemen. De websites worden niet alleen met de laatste
open source software ontwikkeld, maar ook prachtig vormgegeven in de huisstijl van het bedrijf. Onze werkwijze resulteert in een krachtig CMS en zijn opvallend goed vindbaar in Google. Veel tevreden organisaties gingen je voor. Zowel grote landelijk opererende bedrijven als kleine ZZP-bedrijven zijn bij ons van harte welkom. 

Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Een webshop heeft een professioneel begin nodig

Wij vinden dat de gebruiksv riendelijkheid van een webwinkel op de eerste plaats komt. Met interaction design ontwikkelen wij een bruikbare en nuttige structuur voor de webshop. Bij E-commerce zijn design en ontwikkeling de belangrijkste factoren. Met een lay-out die hoort bij het product en de huisstijl. Onze designers garanderen een perfecte uitwerking van het visueel ontwerp. Open Source software als Wordpress(WooCommerce), Magento, Opencart en Drupal behoren onder andere tot de mogelijkheden. Wij stemmen de keuze af op de specifieke doelstellingen. 

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet. Indien gewenst tot en met Smartphone.

Resultaatgericht webdesign Eindhoven

Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

Een digitale strategie!

Omdat elk bedrijf of organisatie te maken heeft met het internet, met online communicatie en met online marketing wat de traditionele waardeketen op zijn kop heeft gezet. De consument of B-to-B inkoper / manager zoekt op het internet zelf de schakels in de keten (link naar Online marketing communicatie) op. De functies van de spelers krijgen een andere invulling.


En speel mee, anders sta je als bedrijf aan de kant.
Daarnaast vindt er een verschuiving plaats van off- naar online communicatie met grote gevolgen voor de traditionele marketing- en sales. Solid Results geeft met een online strategisch plan antwoord op welke manier u de digitale media: - internet / website, mobiel, social media - kan gaan inzetten op een manier die bij u past en die u waar kunt maken. Want als het bij plannen maken blijft heeft het niet zoveel zin.

Neem contact met ons op

 

Step-by-step process

Samen met de klant ontwikkelen we de juiste online strategie die niet alleen past bij de organisatie maar die je ook kunt realiseren; het is in bijna alle gevallen een stap-by-stap proces. Bedrijven of organisaties moeten groeien in het proces. De medewerkers worden er daarom intensief bij betrokken. Wie gaat wat doen en op welke manier? Bij de ontwikkeling van de strategie maken we de plannen concreet en zichtbaar, zodat iedereen een beeld heeft bij de gekozen richting. Wij gaan uit van de lange termijn strategie: waar wil je met je bedrijf staan over twee jaar? Vier jaar? 
In een uitgewerkt overzichtsplan definiëren we duidelijk de stappen om dit alles te realiseren.

Het bijhouden van statistieken is een instrument om continue bij te sturen. We maken gebruik van methodes en externe partners om succesfactoren te bepalen op basis waarvan de voortgang van de strategie meetbaar wordt gemaakt. Uiteraard is een business case onderdeel van de online strategie.

Wilt u hier met ons over praten?