Webdesign Den Bosch

De mogelijkheden van webdesign Den Bosch: 
Elke website heeft specifieke, eigen doelstellingen. Het overbrengen van de kernboodschap op de bezoekers. Maar daar houdt het niet bij op. De website is in vrijwel alle gevallen het eerste verkoopkanaal. Dus wat we willen is dat de bezoeker actie onderneemt. Op welke manier ook. Daarom bepalen we samen met de klant wat er met website bereikt moet worden wat resulteert in de juiste ‘call-to-actions’. 

Alle prijzen zijn exclusief beelden en tekst.

Website Start: informatief - max 6 pagina's - social media links -contactformulier - slider -
Vanaf € 850,-

Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten -
Vanaf € 1250,-

Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Webshops zijn een bron van online verkoopmogelijkheden

De mogelijkheden van een webshop zijn onbegrensd. Natuurlijk zorgen we voor standaard zaken als goede betaalmogelijkheden en eventueel een koppeling met de administrative software van je bedrijf.  Maar we bieden ook slimme functionaliteiten waarmee alles net wat beter en klantvriendelijker werkt. We leveren standaard themes, maar ook voor maatwerk ben je bij Solid Results aan het juiste adres. 

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet. Indien gewenst tot en met Smartphone.

Toegevoegde waarde:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

 

Waarom voor webdesign Den Bosch Solid Results?

We zijn een internet bureau, gespecialiseerd in concept en ontwerp, de bouw, het programmeren en het onderhouden van websites, webshops en web applicaties. Solid Results: Webdesign Den Bosch. Al onze websites hebben een responsive webdesign. Onze websites worden gebouwd met een content management systeem, gebaseerd op het open source model. Het gekozen CMS heeft altijd de gewenste mogelijkheden voor dat wat u verwacht. We werken volgens de laatste technologieën en de sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en werken op alle (nieuwe) browsers: Chrome, Safari en Firefox. Daarnaast maken we maatwerk indien nodig. 

Uw website is vaak de eerste indruk die u afgeeft 

Steeds vaker vinden we elkaar op het internet. We landen op een site nadat we een bepaalde zoekterm hebben ingevoerd. De landing is dus de eerste indruk die de bezoeker van uw bedrijf krijgt. En die moet goed zijn. Hij moet op de site blijven. Daarom leveren wij unieke designs waarmee uw bedrijf zich onderscheidt in de markt. Uitgaande van uw doelstellingen, huisstijl, visie, look and feel. Solid Results: Webdesign Den Bosch.

Neem contact op

 

Wat is een goede website? Voor webdesign Den Bosch

Open source
De meeste websites bouwen wij in WordPress, Joomla of Drupal, afhankelijk van de functionaliteiten. Webshops worden gebouwd in Woocommerce of Magento.

WordPress
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem met onvoorstelbaar veel mogelijkheden tegen hele redelijke prijzen. Maandelijks wordt het CMS ge-update met nieuwe functionaliteiten die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid en SEO.

Webshop
Solid Results realiseert webshops in een CMS, passend bij het product wat u gaat verkopen in uw webshop. Indien nodig aangevuld met maatwerk. Wilt u een webshop laten maken die snel en goed functioneert? Gebruiksvriendelijk zowel voor de gebruiker als voor de eigenaar/beheerder van de site. Solid Results: Webdesign Den Bosch. Wij bouwen complete webshops vanaf € 1500,- met een gebruiksvriendelijk CMS. U kunt de webshop eenvoudig zelf beheren met een handleiding die speciaal voor u gemaakt wordt. Stapsgewijs leggen wij uit hoe u een product kunt toevoegen/wijzigen, een nieuwe categorie kunt aanmaken, prijzen wijzigen en meer.

Bekijk onze portfolio