Bernard Scharff, Scharff Techniek

Scharff Techniek Logo

Bernard Scharff:
Over de samenwerking met Solid Results

Scharff Techniek BV levert onder andere stoomketelinstallaties aan de industrie in Nederland. Zoals dat voor elk bedrijf geldt, is gebruik van media een belangrijke manier om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten.

Voor vernieuwing van onze website vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Maddie Houtstra van Solid Results. Verrast waren wij door het enthousiasme van Maddie en haar medewerkers en de manier waarop werd meegedacht in het presenteren van onze content. Wij vinden het resultaat uitstekend.

Niet alleen de presentatie maar ook de vindbaarheid in bijvoorbeeld Google is prima gelukt door de uitgebreide kennis van SEO. Solid Results heeft zich door de creatieve geest van Maddie ontpopt als een zeer gewaardeerde partner. Inmiddels zijn wij met hen een project gestart voor een bedrijfsfilm. Op inventieve wijze wordt bijgedragen aan een compleet mediapakket waarmee wij onze relaties vooruit kunnen helpen. 

Het team van Solid Results is hecht en makkelijk bereikbaar. Vragen worden direct beantwoord, waarbij voorbeelden van ideeën snel op tafel komen. Voor ons bedrijf is het belangrijk dat de kosten overzichtelijk blijven. Daar is Solid results goed op ingericht. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd over tarieven van de uit te voeren werkzaamheden. Overigens hadden wij vooraf geen idee dat bijvoorbeeld een bedrijfsfilm binnen een beperkt budget kan worden gerealiseerd. Nieuwe projecten staan alweer op stapel. Met vertrouwen geven wij deze weer in handen van Solid Results.

Meer weten over Scharff Techniek?

www.scharfftechniek.nl