Carlijn Hofland, Lindorff Nederland

lindorff referenties logo

Carlijn Hofland is enthousiast

Ongeveer 3 jaar geleden onderging Solveon de verandering van cost naar profit center. Solveon werkte voorheen enkel voor ABN AMRO en moest vanaf het moment van verandering ook voor andere opdrachtgevers aan de slag. Dit betekende dat er een professionele huisstijl ontwikkeld moest worden en alle communicatie-uitingen (zowel on- als offline) moesten worden aangepast, zoals de website, brochure en eventmateriaal.

Om ons hierin te adviseren, hebben we een ‘tender’ tussen 3 communicatiebureaus gehouden. We hebben gekozen voor de organisatie waarbij we ons het best voelde, de organisatie die ons een totaalpakket aanbod maar bovenal de organisatie die inhoudelijk zeer sterk was; Solid Results!

Sindsdien werken we met veel plezier samen met Solid Results. Het bijzondere van dit full service communicatiebureau is dat zij altijd voor je klaar staan. Ik zie ze als ‘externe’ collega’s, ze zitten niet bij je op kantoor maar wanneer je belt staan ze direct voor je klaar. Dit geldt niet alleen voor het adviserende aspect maar ook voor de uitvoering.

Solid Results heeft Solveon destijds een gezicht gegeven, een uitstraling die bij onze cultuur en karakter past. Het zoeken van de juiste huisstijl is een intensief proces waarin veel overleg plaatsvindt. Voor ons was kwaliteit erg belangrijk, naast een heldere prijs-kwaliteitsstructuur. Solveon werkt met een vast budget en Bij Solid Results weet je wanneer je de offerte ontvangt direct waar je aan toe bent: je krijgt achteraf geen nacalculaties of verrassingsfacturen.

We zijn gestart met het upgraden van de huisstijl, gevolgd door het proces van ‘hoe het bedrijf te presenteren aan de markt’ naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Processen gericht op marktcommunicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Gevolgd door het neerzetten van de website, die, nadat Solid Results een uitgebreide en doordachte flowchart met bijhorend ontwerp had gepresenteerd, ook technisch vakkundig door hen werd ontwikkeld.

Ik ervaar het als een toegevoegde waarde dat zij vele professionals op dit vakgebied onder hun dak hebben zodat de lijnen kort zijn en de producties binnen de verwachte planning worden gerealiseerd. Ook de online maatwerkprojecten in de site zijn door hen ontwikkeld. Wij hebben als bedrijf ervaren dat veel projecten mede door Solid Results een succes zijn geworden. De veelzijdigheid, betrokkenheid en vakkundigheid van het bureau zorgen ervoor dat wij al bijna vier jaar met Solid Results samenwerken en dit hopelijk nog lang mogen doen.

Wilt u meer weten over Lindorff?

www.lindorff.nl