wilma graven

 

amarant groep logos 2

Wilma Graven over
de samenwerking met Solid Results

Wilma Graven; PR en communicatie manager Amarant Groep

‘Het is niet voor niets dat we nu al ruim dertien jaar met Solid Results samenwerken. Een team waar ik veel aan heb op meerdere gebieden. Het is een groot voordeel dat Solid Results naast kennis van communicatie ook de techneuten in huis heeft die het ‘uitvoeren’. Dat scheelt op jaarbasis niet alleen geld maar ook tijd. Ik prefereer de korte lijnen, kan op elk moment binnenlopen bij Solid Results om te kijken hoe het er voor staat met ‘mijn’ project.

Solid Results heeft in 2012 hard meegewerkt aan de herpositionering van de Amarant Groep. Zij namen, waar nodig, deel aan onze werkgroepen en gaven belangrijke en zinvolle input.
Hun producties zijn gestoeld op hun basisactiviteiten: marketing en corporate communicatie. Daar zit voor een belangrijk deel ook hun meerwaarde.

Ze hebben de merken van de Groep zowel off- als online sterk op de kaart gezet: Amarant, Idris, Pauwer en het Dr. Leokannerhuis Brabant. De namen, pay-off's bedacht van Idris en Pauwer, evenals de bijhorende logo's én de huisstijl. 

Voor alle doelgroepen een herkenbare website, die zowel qua ontwerp als technische ontwikkeling door hen zijn ontwikkeld. Juist die combinatie van disciplines maakt hen een sterke partner voor de Amarant Groep. Naast hun grafische capaciteiten hebben zij intensief meegewerkt aan de positionering van de vier merken.

En daarnaast zijn ze in staat om de bijhorende websites niet alleen te ontwerpen op basis van hun kennis van marktcommunicatie, maar ook vakkundig te produceren. Deze veelzijdigheid aan disciplines spreekt mij erg aan. Wij hoeven daarom niet steeds met verschillende partners te werken.

Wij staan voor de taak om de vier merken in 2015 niet alleen zichtbaar, maar ook herkenbaar te positioneren in heel Noord Brabant. Door het veranderende zorgklimaat is er veel werk aan de winkel. Ik ervaar het meedenken en de adviezen die door het team van Solid Results worden gegeven, als betrokken en geïnteresseerd. We zijn geen ‘klant nummer zoveel’ maar we zijn belangrijk voor hen en dat laten ze merken. Het lijkt alsof Solid Results geen planningen hanteert, maar dan wel in de positieve zin van het woord: ‘ze maken gewoon tijd voor je’! Ik ben erg tevreden over Solid Results en de samenwerking op velerlei gebied; ze zijn transparant vanaf het offertestadium tot en met de uitvoering.

Drie woorden die echt op Solid Results van toepassing zijn: professioneel, dienstbaar en snel.

Meer weten over Amarant Groep?

www.amarant.nl
www.idris.nl
www.pauwer.nl
www.leokannerhuisbrabant.nl
www.amarantgroephuisvesting.nl