Amarant Groep

Communicatieadviseur/Teamleider Amarant Groep; Wilma Graven
"Het is niet voor niets dat we nu al ruim tien jaar met Solid Results samenwerken. Een team waar ik veel aan heb op meerdere gebieden. Het grootste voordeel is dat Solid Results naast kennis van communicatie ook de techneuten in huis heeft die het uitvoeren. Full service."

Lees het hele interview

 

Lindorff Nederland

Senior Marketing-communicatie Adviseur Lindorff Nederland; Carlijn Hofland
"Solid Results heeft het vroegere Solveon een gezicht gegeven, een uitstraling die bij onze cultuur en karakter past. De veelzijdigheid, betrokkenheid en vakkundigheid van het bureau zorgen ervoor dat wij al vele jaren met Solid Results samenwerken en dit hopelijk nog lang mogen doen."

Lees het hele interview

 

FREIA Groep

Marketing Manager FREIA Groep; Manuela Booman
"Er ligt een lange geschiedenis van samenwerking achter ons met Solid Results. Mijn persoonlijke opvatting in deze: 'ik ga voor continuïteit'. Als je met elkaar historie opbouwt, worden de resultaten voor de organisatie waarvoor je werkt alleen maar beter. Dat is mijn stellige overtuiging. "

Lees het hele interview

 

Scharff Techniek

Director Scharff Techniek; Bernard Scharff
"Voor vernieuwing van onze website vorig jaar zijn wij in contact gekomen met Maddie Houtstra van Solid Results. Verrast waren wij door het enthousiasme van Maddie en haar medewerkers en de manier waarop werd meegedacht in het presenteren van onze content. Wij vinden het resultaat uitstekend."

Lees het hele interview