Video's

Opdracht:

Solid Results sponsort de stichting Make a Memory. Een schitterend initiatief van vrijwilligers die zich inzetten om foto's te maken van kinderen die het niet gaan overleven in deze wereld. Van kinderen die net geboren zijn tot kinderen in de pubertijd.

Vaak zijn het dan de beelden die de herinnering levend houden. Hier is veel geld voor nodig; daarom hebben wij deze actie voor hen bedacht. Bijgaande animatie is door ons voor Make a Memory ontwikkeld en geproduceerd.

Wij vragen de mensen om een sms te sturen naar 3669 en zo met 2 euro de stichting te steunen. De actie wordt ingezet op de website en op Facebook.

Wij hopen ook binnenkort een nieuwe website voor hen te bouwen.

Make A Memory SMS actie

Opdrachtgever: Stichting Make A Memory

 

Opdracht:

Door middel van radio wil Horizon T&O zich stevig positioneren en onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Wat moet overkomen is: ‘Wat maakt Horizon uniek en waarom zijn zij de geschikte partner voor onze organisatie?’ De boodschap die de ether in gaat is dat Horizon T&O op een inspirerende manier, zowel het management, de mens als de organisatie, aantoonbaar en duurzaam rendement brengt. Mede door middel van een effectieve bijdrage aan de ontwikkeling van (nieuw) persoonlijk leiderschap. Er wordt gekozen voor twee verschillende radio spots van 20 seconden op radio BNR met een frequentie van 6x per dag rond en in de spits. Duur van de campagne: 2 x 8 weken.
Solid Results: Concept, tekst en uitvoering

Radiospot

Opdrachtgever: Horizon Training


 

Opdracht:

De opdracht was in een korte video van maximaal 2 minuten weer te geven waar dit onderdeel van Amarant Werk- en dagbesteding zich op richt en zich in onderscheidt. Het was een gezamenlijke opdracht binnen de Amarant Groep, omdat zowel Werk- en dagbesteding als Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten zich willen profileren met hun activiteiten. Dit onderdeel verhuist volgend jaar naar een oud industrieel pand aan de Spoorzone in Tilburg, genaamd Het Ketelhuis.

De video zal later uitgebreid worden omdat de Amarant Groep een breder scala aan werk- en dagbesteding wil laten zien.

Amarant: Werk- en dagbesteding

Opdrachtgever: Amarant Groep

 

Opdracht:

De opdracht was om in een korte, actiematige video te laten zien waar Scharff Techniek zich dagelijks mee bezig houdt.

Wat is hun corporate business, en waarin onderscheiden zij zich? Een belangrijk aspect waar wij in deze video de nadruk op hebben gelegd, is de persoonlijke benadering en de betrokkenheid van Bernard Scharff in relatie tot zijn klanten. We laten zien dat Scharff Techniek BV verder gaat dan 'het zijn' van een gezond en traditioneel bedrijf met de focus op stoom en thermische olie. Zij zijn betrokken en op de hoogte. Dienstbaar. Betrouwbaar. En ook dat gaat verder dan het leveren van installaties en het verzorgen van het ontwerp en de montage van een compleet net.

Wij hebben gefilmd op locaties waar de ketels geplaatst worden in het bijzijn van Bernard Scharff. De kijker ervaart dat niets aan zijn aandacht ontglipt. En we hebben laten zien hoe tijdens een bezoek aan een bestaande klant Bernard Scharff de actuele situatie onderzoekt en bespreekt of alles nog steeds voldoet aan de wensen.

Scharff Techniek vertegenwoordigt de kwaliteitsmerken Certuss, Inplan en Valsteam in Nederland. Hiermee zijn voorraadleveringen van onderdelen en fabrieksservice gegarandeerd. Met de opslag, centraal gelegen vanuit Utrecht, zijn zij, nationaal gezien, altijd dichtbij. Dankzij kundige medewerkers in combinatie met de kwaliteitsmerken die zij voeren, onderscheiden zij zich zowel in het product, als in de nazorg tijdens de gebruiksfase

In de afgelopen jaren hebben zij bijna vijfhonderd installaties geleverd en hebben zij ruim 100 installaties in onderhoud.

Scharff Techniek

Opdrachtgever: Scharff Techniek BV

 

Opdracht:

De opdracht was om het proces weer te geven van het tot stand komen van een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf de eerste plannen, het overleg tussen de betrokken partijen tot en met de uitvoering. Dat proces houdt gelijk tred met de voorbereiding en de motivatie van de toekomstige bewoners, het besluit, de voorbereiding, tot en met de verhuizing en het daadwerkelijk wonen. 

Men wilde beide processen in één video weergeven. Amarant Vastgoed houdt zich bezig met bouwprojecten, maar in dienst van mensen met een beperking.

De Oude Drukkerij

Opdrachtgever: Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten / De Amarant Groep

 

Opdracht:

Maak een video die goed weergeeft wat de werkzaamheden zijn van Amarant Groep Huisvesting en Services. Juist omdat veel mensen denken dat zij zich alleen maar bezig houden met nieuwbouw en/ of het aankopen van bestaande panden om die te renoveren tot woningen van cliënten.

Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten biedt woonarrangementen die aansluiten bij het scheiden van wonen en zorg en zorgconcepten met verblijf. Verder ondersteunen én adviseren zij ouderinitiatieven voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, kleinschalige woonzorginitiatieven in de ouderenzorg, de jeugdhulpverlening, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptensector.
Betaalbaar en leefbaar zijn daarbij sleutelbegrippen.

 

Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten

Opdrachtgever: Amarant Huisvesting en Bedrijfsdiensten / De Amarant Groep