Een greep uit onze websites

 

Online strategie

Solid Results is als online communicatie specialist de aangewezen partij om je te begeleiden met de online strategie. Want met een fraaie website en zonder een heldere strategie zijn de online kansen beduidend minder. Wij zien de kansen en solide resultaten zijn onze drijfveer. Ook begeleiden wij onze klanten in een plan van aanpak ten aanzien van (hoe om te gaan met) de social media.

Wie is je doelgroep?

 Wij zorgen ervoor dat de boodschap op de beste manier wordt gepresenteerd. De website moet je doelgroep aanspreken. Dus geven we de website een passend webdesign met het juiste imago, rekening houdend met de de potentiële bezoekers. Solid Results heeft de kennis om jouw bedrijf goed te positioneren op het web en je site succesvol te maken. Kwaliteit kost tijd, aandacht en geld, maar onze ervaring is dat de investering ruimschoots wordt vergoed door de resultaten.                                                                                                                                 

 

vitalis_1496150374.jpg

Vitalis Woonzorg Groep

horizon-training_1496149577.jpg

Horizon Training

van-raakstaal-website-portfolio_1497535904.jpg

Van Raak Staal

delaat_1496149504.jpg

De Laat Solar Systems

wbo_1496149579.jpg

WBO

furnip_1496149577.jpg

Furnip

Creatie

Veel mensen vergeten dat met name een aansprekend design de doelgroep tot actie aanzet. Dat het creatieve ontwerp van een site de beslissing om voor jouw bedrijf of organisatie te kiezen, bevordert. Creatie in combinatie met innovatieve technologie is een krachtige bundeling binnen Solid Results.

 

Vindbaarheid

Wanneer de site klaar is, komt het erop aan dat hij gevonden wordt, want 90% van de mensen zoeken via Google hun weg als zij op zoek zijn naar (jouw) producten of diensten. Solid Results bouwt haar sites SEO-proof en indien gewenst kunnen wij het traject na de bouw, of u nu kiest voor SEO of voor SEA of een combinatie daarvan, ook voor u verzorgen. Maar in alle gevallen is de basis er klaar voor. 

Wat is een goede website?

Een goede website moet twee partijen tevreden stellen. In de eerste plaats de doelgroep waarvoor de site bedoeld is en in de tweede plaats Google, die ervoor moet zorgen dat de site hoog geïndexeerd wordt. Het begint met de techniek, de site wordt volgens de laatste standaards gebouwd. Dan volgt de tweede fase: de SEO-inrichting. Daarna wordt elke pagina op SEO voorwaarden gecontroleerd. 

 

Het CMS achter de site

Een site moet regelmatig ge-update worden, van nieuwe content (inhoud) worden voorzien, er zullen andere afbeeldingen op geplaatst worden, het laatste nieuws, en dat alles kun je zelf doen met een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem) Solid Results ontwikkelt alleen maar websites met een CMS, mede omdat dit de vindbaarheid van de website vele malen groter maakt. Met het CMS kun je, overal ter wereld, je website beheren, aanpassen of van het laatste nieuws voorzien. Of heel gemakkelijk de statistieken van je website bekijken.