SEO

Formulering SEO

SEO ofwel Search Engine Optimization is een 'organische' manier om je site dusdanig te bewerken, in te richten dat hij hoog in Google terechtkomt.
Solid Results kan (bestaande) sites SEO-proof inrichten en daarna gaan onze SEO specialisten aan de slag om de site verder te optimaliseren. Er kan ook voor gekozen worden om dit binnen de organisatie te realiseren; we geven hiervoor gerichte in-company trainingen. Vooral op de lange termijn is dit een standvastige en duurzame manier van optimalisatie.

Bovenaan in Google?

Het draait om vier belangrijke pijlers:

De techniek van de website:
hoe is de site gebouwd?
Ziet Google jouw website en kan hij de site technisch goed doorlopen?

Zoekwoorden en content:
zijn alle webpagina's op de juiste manier geoptimaliseerd en is de content zo geschreven dat het beantwoordt aan de door Google gewenste kwaliteit?

Linkbuilding:
bedenk dat Google een linkje naar jouw site ziet als een stem voor jouw site.
Het bepaalt de populariteit van de website. De site met de meeste kwalitatief hoogwaardige links maakt de grootste kans om hoog in Google te komen.

 

Social Media

Social Media:
De social media vormen een steeds belangrijker onderdeel van de zoekmachine optimalisatie. Google kijkt naar signalen vanuit de social media om jouw website te beoordelen in haar zoekresultaten.

Brainstormen over de mogelijkheden van SEO/SEA?

 

SEO services

Wilt u graag bovenaan in Google komen?

Natuurlijk wilt u dat want het heeft heel veel voordelen om bovenaan in Google te komen:

  • Er komen meer bezoekers op de website
  • Er ontstaat meer business via de website
  • De concurrentie wordt verdreven

 

Formulering SEA

SEA ofwel Search Engine Advertising is online adverteren door middel van Google Adwords.
Wanneer u snel resultaat wilt, of uw product/dienst bevindt zich in een veel voorkomende branche en u bent bereid om er budget in te steken, is dit een aanbevolen manier van resultaat boeken en optimaliseren. Binnen ons team hebben wij een Google gecertificeerde specialist die met Adwords campagnes goede resultaten boekt.

SEO en SEA versterken elkaar
SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising), zijn twee afzonderlijke specialismen op het gebied van zoekmachinemarketing. En ook al zijn het weliswaar twee verschillende specialismen, in combinatie met elkaar, dus door middel van een geïntegreerde benadering, kunnen SEO en SEA elkaar flink versterken. En niet in de laatste plaats omdat zij heel veel raakvlakken hebben.

 

SEO en SEA zijn gebaseerd op

Vakkennis, Solid Results heeft binnen haar samenwerkingsplatform de beschikking over gecertificeerde specialisten op het gebied van SEO en SEA. Dat is bijzonder prettig voor onze klanten die voor beide specialismen bij ons aan het juiste adres zijn, wij kunnen de juiste strategie bepalen en de doelstellingen bijstellen indien nodig.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij slechts een deel uit handen nemen en dat onze klant een deel zelf realiseert; wij begeleiden dan waar nodig en gewenst.

Zoekwoordenonderzoek
Een campagne kan hele waardevolle inzichten genereren voor een zoekwoordenonderzoek. Tevens geeft het snel inzage in de conversiekracht van de verschillende geteste zoekwoorden. Maar bij het opzetten van een nieuwe campagne is het raadzaam reeds bestaande SEO-resultaten op te nemen.

Bekijk ons werk