Linkbuilding

Linkbuilding pakketten

Een feit: zoekmachine optimalisatie bestaat voor 40% uit het aanpassen van de titels op je site, het opzetten van een goede site structuur en het bedenken op welke zoektermen je wilt ranken. Al deze genoemde zaken hebben één ding gemeen: ze spelen zich af op je eigen site. De andere 60% van je ranking in zoekmachines is echter afhankelijk van de kwaliteit van de links naar jouw site, de zogenaamde backlinks. Het krijgen van goede backlinks wordt linkbuilding genoemd.

Onze linkbuilding pakketten

 

Onze linkbuilding pakketten

Handmatige linkbuilding geven we vorm met behulp van onze linkbuilding pakketten. De pakketten die wij aanbieden zijn samengesteld om u inzicht te geven in de werkzaamheden die wij voor u verrichten.
De pakketten Basic en More hebben een vastgestelde prijs. Altijd zullen we, na onderzoek van de door u opgegeven zoekwoorden, een advies afgeven voor welk pakket u het beste kunt gaan. Dit ligt natuurlijk ook aan het aantal zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Bij het zeer uitgebreide pakket Complete hoort een offerte op maat. We bekijken welk linkprofiel nodig is. Dit hangt af van je huidige positie in Google en van het linkprofiel van je concurrenten. Aan de hand van een analyse stellen we vervolgens het linkbuilding pakket samen.

 

Hoog ranken in Google

Linkbuilding is van essentieel belang

Bij linkbuilding gaat allemaal om het krijgen van veel relevante en kwalitatieve links op betrouwbare sites, die naar je site linken. Als je door Google gevonden wilt worden is dit van essentieel belang. Eerst keek Google vooral naar het aantal links (kwantiteit), maar nu zijn het juist inhoudelijk relevante links die erg belangrijk (kwaliteit) zijn. Kwalitatieve linkbuilding noemen we dat.

 

Extra service: pakket STRONG

Prijs: € 450,- per jaar.

Dit pakket kan alleen worden ingezet in combinatie met de pakketten BASIC en MORE. Hiervoor worden het gehele jaar door sterke links geplaatst op onze eigen domeinen die veel autoriteit hebben; ze blijven daar permanent staan. Dit pakket biedt zekerheid in het geval uw domein enkele posities zakt. Het systeem van Google 'kan' naar verloop van tijd een website minder interessant gaan vinden. Daarbij ontstaat de kans dat uw website enkele plaatsen zal dalen in het register. De eerdergenoemde sterke links zijn hier de oplossing voor. Uw website zal eerder hoger in Google blijven staan door regelmatige updates.

Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan een jaarabonnement kunt u ook, wanneer u in positie zakt, ervoor kiezen, om in die situatie enkele links in te kopen.
De prijs van een sterke link is er vanaf € 35,- per link. Over het algemeen bent u dus met een jaarabonnement veel goedkoper uit.

Als u voor Linkbuilding Complete kiest, is deze extra service inbegrepen en offreren we een aangepaste prijs voor het jaarabonnement. Het pakket STRONG is dus enkel van toepassing op de linkbuilding pakketten BASIC en MORE.

 

Linkbuilding versus Adwords

Een nadeel van AdWords is dat het relatief duur is en dat advertenties minder worden gewaardeerd dan organische zoekresultaten. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat men voor 30% klikt op Adwords en voor 70% op organisch hoog gepositioneerde sites. Met andere woorden: advertenties vanuit Adwords krijgen beduidend minder clicks dan organische zoekresultaten. Neem daarnaast het kostenplaatje; linkbuilding is beduidend goedkoper dan Google Adwords. Wanneer men stopt met Google Adwords wordt uw site direct niet meer getoond. Linkbuilding daarentegen geeft blijvend resultaat; de behaalde positie kan soms enkele plaatsen zakken, dit is zo op te lossen met het afsluiten van één tot twee extra links.