Webshops met rendement

Wil je een nieuwe webshop op het internet starten of wil je de oude webshop vervangen door een website met meer mogelijkheden en een meer professionele uitstraling? Of met een beter beheer, een beter CMS? Een webshop verdient rendement en daarom is de basis van het project zo belangrijk. Dan ben je bij Solid Results aan het juiste adres. Wij zijn er voor het MKB-plus, voor kleinere organisaties, maar ook voor de ZZP-ers.

Want iedereen kan, met een briljant idee, een webshop beginnen. Maar voordat dit idee is getransformeerd in een webwinkel met rendement gaat er een goede voorbereiding met een professionele partner aan vooraf.

Professioneel en compleet

Wij bouwen voor onze klanten professionele, complete webshops binnen een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij begrijpen dat de uitstraling en de werking van de webshop van cruciaal belang zijn bij verkoop via het internet. Je start een webshop omdat je je producten via het internet wilt verkopen; je wilt rendement na je investeringen.

 

Webshops en marketing communicatie

Jammer genoeg geldt voor veel webshops dat er in het begin geen budget is om de site offline te promoten. Want televisie, radio, folders en direct mailing campagnes zijn kostbare campagnes. Een tweede nadeel is dat de resultaten van offline marketing lastig te meten zijn. Offline marketing is gelukkig niet per definitie de manier om je webshop op de kaart te zetten. Wel kan offline marketing een extra boost aan de naamsbekendheid van de webshop geven. Je ziet dat wel gebeuren bij grote merken als Zalando.nl en Bol.com.

Maar gelukkig zijn er ook veel webshops die zonder offline marketing heel succesvol zijn geworden. Een goed gebouwde en ingerichte webshop is de basis en daarna buigen wij ons over een goede online strategie zoals een juist gebruik van SEO/SEA. Een goed ingezette Social Media strategie kan wonderen doen. De site zal binnen de kortste keren omhoog schieten. Wij kunnen je talloze voorbeelden hiervan laten zien.

 

Grote webshops

Grote, gecompliceerde webshops, ontwikkelen wij (voor het grootste deel) in Magento. Ook dit is een 'open source' systeem. Magento is een ver ontwikkelde software en een veilig systeem met onvoorstelbaar veel mogelijkheden.
Bij het ontwerpen van een webshop staat gebruiksvriendelijkheid op de eerste plaats. Want klanten willen zo snel als mogelijk het gewenste product vinden, snel kunnen navigeren, gemakkelijk kunnen bestellen en veilig betalen. Dit kan heel eenvoudig bijvoorbeeld via iDeal, een acceptgiro, credit cards of elke andere gewenste methode.

Ook voor de webshop eigenaar is gebruiksvriendelijkheid van het grootste belang. De voorraad zal beheerd moeten worden, nieuwe producten toegevoegd, de verkoopafhandeling moet in orde zijn, net als de service en de klachtenafhandeling. Tot slot wilt u de omzet goed kunnen bijhouden. Dit mogen geen tijdrovende bezigheden worden.
Een van de grote voordelen van Magento is dat webshops standaard zoekmachine vriendelijk worden gebouwd. En dat is belangrijk, want u wilt dat uw webshop gevonden wordt!

 

Kleine webshops

De kleinere webshops die wij ontwikkelen, bouwen we in veelal in Joomla met de speciaal hiervoor ontwikkelde software van Virtuemart. Dit is bijzonder geschikt voor een minder gecompliceerde webshop, of voor webshops waar de variëteit aan producten niet al te groot is.
Ook daar komen we door een gesprek, waar we alle ins en outs bespreken met elkaar, snel achter. Alle sites die we bouwen zijn uw eigendom; ons motto is dat we de klant niet afhankelijk willen maken van een leverancier.

Meer informatie over de kosten van een kleine webshop?

De factoren voor succes

 • De webwinkel moet gebruiksvriendelijk zijn
 • De webshop vraagt om een goede zoekstructuur en een heldere navigatiestructuur
 • Een goede webshop geeft overzichtelijk de producten en de productgroepen aan
 • De uitstraling van de webshop bepaalt de eerste indruk en geeft betrouwbaarheid aan
 • De webshop moet voor bezoekers ook te vinden zijn (SEA/SEO)

 

Wilt u een webshop beginnen en gerichte informatie? 

 

WEBSHOPS

 

Waarom een webshop bij Solid Results?

 • Wij maken het ontwerp op maat, naar jullie wens, smaak en huisstijl
 • Onze sites zijn eenvoudig in beheer: zoals het aanmaken van producten en pagina's
 • Je kunt automatisch facturen aanmaken
 • Pakbonnen worden automatisch aangemaakt
 • De webshops hebben een compleet administratie gedeelte
 • Je kunt real time meekijken naar online klanten
 • We gebruiken een zoekmachine vriendelijke url
 • Uitgebreide mogelijkheden voor de verzendkosten
 • Meerdere talen optie
 • Je bent 100% eigenaar van de webshop
 • Open source, dus altijd eenvoudig en door elke professional aan te passen.
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
 • Snelle oplevering
 • Alle mogelijke uitbreidmogelijkheden
 • Standaard leveren wij diverse betaalmogelijkheden

 

 

Een onderscheidende webwinkel!

Dat wil elke ondernemer / eigenaar die een webwinkel op het internet plaatst. De bezoeker zal direct die unieke sfeer moeten ervaren, horend bij het product wat hij of zij zoekt. Want je bent in een andere gemoedstoestand als je gereedschap nodig hebt dan wanneer je een sieraad zoekt. De webwinkel moet hierop inspelen en aansluiten. Dit bevordert de verkoop. Geen standaard structuren of templates waarvan er al veel te veel op het internet staan. Je wenst een professionele webwinkel die wordt herkend en waar de bezoeker steeds weer terugkomt.

Wil je dit het liefst ook voor een concurrerende prijs? Dan ben je bij Solid Results aan het juiste adres. Wij bouwen nog traditionele webwinkels geheel op maat en zonder financiële verrassingen achteraf, want onze offerte is factuur. En je ontvangt pas een offerte als wij het concept compleet hebben. Dat is onze investering in jouw toekomstige webshop.

 

Doelstellingen webshop

Heb je weinig ervaring met een eigen webshop en/of internet campagnes om je webshop te promoten zodat het rendement gaat opbrengen?
Solid Results helpt door middel van bijvoorbeeld de quickscan, maar ook door samen met jou alle mogelijkheden te bekijken om te komen tot een advies 'op maat'. Want voor elke webshop gelden weer andere regels.

Misschien heb je al een webshop, maar denk je dat er veel meer uit te halen valt? Ons team van specialisten reikt u nieuwe kansen en mogelijkheden aan. Of bouwt een webshop die wel gebruiksvriendelijk is, en veilig, én tevens hoog scoort in Google. In de meeste gevallen bouwen wij, ook onze webshops, in open source software.