Grafisch ontwerp Den Bosch

Grafisch ontwerpen. Ons vak, onze passie. Maar we realiseren ons dat elk product of dienst vraagt om een andere benadering/en dus om een andere grafische uitstraling. Grafisch ontwerp betekent nadenken over de merkuitstraling en vanzelfsprekend over de interactie met de eindgebruiker. We werken zowel voor consument gerichte bedrijven (BtoC) als voor het bedrijfsleven zelf (BtoB).

Onze kennis van grafisch ontwerp betreft zowel branding als informatief design. En of het nu gaat om digitale of analoge uitingen, onze expertise ligt zowel op het gebied van user interface design (online producties) als voor huisstijlen, huisstijlhandboeken, brochures, handleidingen en bewegwijzering.

Hoe werken wij?

Voor elk traject wat met grafisch ontwerp te maken heeft, starten wij met een marktonderzoek, hoe minimaal ook. Afhankelijk van het budget van de klant. Samen bespreken we wat u wilt, wie u als organisatie bent en waar u heen wilt. Die samenwerking, elkaar voeden, werken als een team, hebben wij als organisatie hoog in het vaandel.

We kijken naar uw concurrent(en). We stellen de markt en de gebruiker centraal en onderzoeken zorgvuldig waar de toegevoegde waarde van uw organisatie ligt. Hoe kunnen we die vertalen naar een uitstraling waarin u ‘herkend’ wordt? Zo ontwikkelen we het ‘gezicht’ van een bedrijf. In de vorm van een herkenbare en authentieke huisstijl, een fraai logo, pay-off, passende brochures en een website die voldoet aan de eisen waarom hij online is gezet.

Solid Results is dus op het gebied van grafisch ontwerp breed inzetbaar. Grafisch ontwerp gaat in onze optiek veel verder dan ‘een mooi plaatje ontwikkelen’. Want het ontwerp zal het doel moeten dienen. ‘Mooi’ op zichzelf brengt u geen winst of meer omzet, maar een ‘gezicht’ wat door de markt herkend wordt, zal u daarentegen geen windeieren leggen.  

 

 

Innoveren is kiezen voor verandering

Onze expertise is tevens innoveren. Van strategie en waardebepaling tot concept en realisatie. Elke stap wordt zorgvuldig getoetst aan de context van uw vraagstuk en samen stellen we uitgangspunten bij indien nodig.

Want stilstand is achteruitgang. Om relevant te blijven moeten organisaties continu in beweging zijn. Nadenken over hun uitstraling, ook in dat opzicht gericht op de toekomst. Op basis van een heldere visie nieuwe wegen in durven te slaan. Durft u te vragen: ‘Komen we als bedrijf nog wel over zoals we werkelijk zijn? Herkent onze doelgroep ons? Spreken we hen aan zoals we willen dat we onze doelgroep aanspreken?

Wij ondersteunen organisaties en helpen hen om het juiste aanzien te krijgen wat meer klanten aantrekt en dus de omzet verhoogt. Wensen en dromen op een effectieve manier omzetten door als bedrijf ‘de juiste jas’ aan te trekken.

Dit doen we en dit doen we goed. 

 

Restylen grafische uitstraling

U heeft een herkenbaar logo, u weet dat u herkend wordt door uw doelgroep, want dat heeft uw organisatie in de achter u liggende tijd opgebouwd. Maar uw uitstraling heeft een opfrisbeurt nodig. Kijk naar grote companies als de KLM, Heineken of Shell, door de jaren heen zorgen ze ervoor dat ze blijvend herkenbaar zijn, en toch wordt het logo en de huisstijl met enige regelmaat ‘opgefrist’. Ook dat is een hele kunst om met minimale veranderingen aan te geven dat u als bedrijf ‘bij de tijd’ bent en blijft. 

Ons team

Solid Results heeft een toegewijd team van grafisch ontwerpers met een passie voor het oplossen van visuele vraagstukken. Ook voor u zetten wij onze creativiteit graag in en staan we klaar om in een goede samenwerking letterlijk en figuurlijk tot het juiste beeld te komen. Uw gezicht herkenbaar in de markt.