Full service reclamebureau

De producten en diensten van ons full service reclamebureau zijn een combinatie van online-, offline- en real-life producten. Wij realiseren concrete marketing- en/of communicatiedoelstellingen. Of een bedrijf nu vraagt om een marktonderzoek of een identiteitsbepaling. Corporate uitingen of actiematige projecten. PR, arbeidsmarkt- of interne communicatie. Daar horen ook beurzen, presentaties en tentoonstellingen bij. Solid Results kan men inzetten voor de totale breedte van het communicatieveld.

 

Full service reclamebureau

Wat begon als full-service reclamebureau, is uitgegroeid tot een innovatief samenwerkingsplatform voor creatieve, strategische en marketing concepten. Zowel voor computer gestuurde uitingen als voor print.
Grafisch ontwerp is een van onze passies, maar ook hiervoor geldt dat het continue afstemmen met de opdrachtgever én de doelstellingen hierbij voorop staan. Met name de strategische marketing concepten liggen ten grondslag aan het succes dat we behalen met onze klanten.

 

 

 

Een greep uit onze websites en webshops

Zowel online als offline

Online
websites - webshops - mobiele apps - zoekmachine optimalisatie - zoekmachine adverteren - e-marketing - database beheer - online opmaak - social media - virals

Offline
huisstijl en logo - folders - brochures - direct mail - jaarverslagen - brieven - formulieren - gadgets - case studies - magazines - publicaties

Real-life
winkel - showroom - sales tools - kleding - interieur - signing - beurzen

Video / Audio
corporate video's - interview video's - commercials

 

 Bekijk portfolio offline

 

Solid Results: strategisch creatief en digitaal

Strategisch

Strategie is het hart van alles wat we doen. Een van onze favoriete uitspraken: ‘We zijn geen kunstenaars, we staan in dienst van onze klant en wat we willen is resultaat.’ We verbinden creatieve strategie met strategische creativiteit; dit levert communicatieoplossingen op die merken laten (her)leven, acties die beklijven en targets die gehaald worden.

Creatief

Goed ingezette creativiteit brengt verandering en dat is de bedoeling. Het creëert context, het inspireert, vereenvoudigt, het geeft betekenis en brengt de boel in beweging. Met onze commerciële instelling brengen wij mensen en merken bij elkaar.

Neem contact met ons op

 

Digitaal 

De ontwikkelingen gaan razendsnel. De wereld van de mens bevindt zich steeds vaker online. Gemiddeld brengen we zo'n zes uur per dag achter de computer door. En dat is dus veel. Wij zitten als team bovenop de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, websites, mobile sites, cloud, apps en sociale media. En we weten wat voor een bedrijf of organisatie de mogelijkheden zijn, waar je kansen liggen en hoe die in te zetten.

Verandering is door de tijden heen een constante factor. De kansen die deze tijd biedt lijken eindeloos en dat is super spannend. De nieuwe ontwikkelingen brengen nieuwe uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor mensen, maar ook voor organisaties en merken. Je wilt als bedrijf relevant, onderscheidend en betrokken blijven en daarom moeten bedrijven voortdurend innoveren. Dat is geen eenvoudige opgave.

Solid Results bouwt en accelereert innovatieve communicatie. Wij onderzoeken de mogelijkheden, definiëren de essentie van een merk, we dragen ideeën uit en produceren creatief werk voor een integrale mix van online én offline communicatie. Op die manier verbinden wij mensen aan merken.